UNELMIEN LASIHUONE

Onko suunnitelmissa pihahuone tai kesäkeittiö? Toteutamme tarvittaessa lasihuoneesi perustuksista täysin valmiiseen kokonaisuuteen asti.

Tukeva perustus ja huoltovapaa lattia

Lasihuoneiden kaikki erilaiset perustusvaihtoehdot ovat meille mahdollisia. Helppotöisin, nopein ja edullisin perustus on maahan porattava kierrepaaluperustus, jossa on kestopuujuoksut. Suosituin terassin lattiapintamateriaali on kyllästetty terassilauta. Suosittelemme myös nykyaikaista ja huoletonta JUMA-komposiittilautaa, joka valmistetaan kierrätysmateriaalista. JUMA-komposiittilauta on helppo asentaa, eikä sitä tarvitse huoltaa kuten perinteistä lautalattiaa. Komposiitti lauta on mukava jalalle eikä se tikkuunnu tai vääntyile. Pelkkä vesipesu riittää pitämään sen kauniina vuodesta toiseen.

Nykyaikainen ja tyylikäs runko

Visionin lasihuone on mahdollista rakentaa juuri sellaiseksi kuin haluat. Olemme kehittäneet runkorakenteiden profiilijärjestelmän, joka piilokiinnikkeineen mahdollistaa kaikki muotoratkaisut sekä integroidun valaistuksen.

Visionin lasihuoneiden runkorakenteet ovat polttomaalattua alumiinia, josta valmistamme myös terassilasitukset. Alumiini on huoltovapaa, sekä hinta- laatusuhteeltaan edullinen. Myös asentaminen on helppoa ja nopeaa. Alumiinin sijaan runkorakenteen materiaaliksi soveltuvat myös puu ja teräs.

Erilaiset kattomateriaalit

Kattomateriaaliksi voit valita karkaistun ja laminoidun lasin, Vision Solar – aurinkokaton tai kennomateriaaleja.

  • Lasikatto: Lasikatto on tyylikäs valinta, joka luo arvokkaan vaikutelman. Jos katon tulee kestää iskuja, kuten toiselta katolta tippuvaa lumea, läpäistä valoa ja suojata kylmältä, suosittelemme kennomaista polykarbonaattilevyä.
  • Vision Solar aurinkokatto: Energiatehokkaan kodin valinta on Vision Solar –aurinkokatto. Vision Solar on lasikatto, jossa lasin sisään on asennettu Suomessa valmistettu aurinkokennosto. Järjestelmä tuottaa puhdasta sähköenergiaa suoraan rakennuksen sähköverkkoon.
  • Kennokate: Kenokate on myös hyvä valinta, sillä se on molemmin puolin UV-suojattu, eikä siksi harmaannu ajanmittaan.


Vision Solar Aurinkokatto

Vision Solar on innovatiivinen lasikatto, jossa lasin sisään on asennettu Suomessa valmistettu aurinkokennosto. Kokonaisvaltainen laadukas ratkaisu tuottaa puhdasta sähköenergiaa suoraan rakennuksen sähköverkkoon ja se on suunniteltu kestämään aikaa. Järjestelmään kuuluu aurinkopaneelit, muunnin, kytkentärasiat sekä muut tarvikkeet. Visio Solar Aurinkokattoon voidaan yhdistää myös muita paneeleja, jolloin saadaan isompi ja laajempi kokonaisuus.

Viimeistele unelmiesi terassi verhoilla, integroiduilla hyttysverkoilla, lämmittimillä ja matoilla!
Kysy erilaisista vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous lasihuoneesta

Profiilin väri*

Tarjous pitää sisällään

Huoneen mitat*

Katto*

Kattomateriaali*

Talon seinät*
Kuinka terassi sijoittuu taloon nähden, valitse kuvasta yksi vaihtoehto.

Haluan tarjouksen myös lattiasta

Haluan myös tarjouksen asennuksesta*

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä.

Näitkö TV mainoksemme?

KYSY HUIKEA MESSUTArJOUS!

Tarjous voimassa 9.2. – 25.2.

Syötä tiedot alle tai soita 040 825 2533