LAADUKAS TERASSILASITUS, JOKA KESTÄÄ

Lasitettu terassi tai parveke tuo kotiisi lisätilaa ja kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ympäri vuoden. Lasitus suojaa säältä, ympäristön ääniltä ja hyönteisiltä ja tuo omaa rauhaa. Kun sääoloja ei tarvitse murehtia, voit sisustaa tilan toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti. Oikein suunniteltu ja asennettu lasitus lisää myös energiatehokkuutta ja säästää kustannuksia, sillä lasitus muodostaa ylimääräisen eristekerroksen rakennuksen ja ulkoilman väliin.

Miksi juuri Vision Lasiterassit?

Visionin terassilasitukset suunnitellaan yksilöllisesti tilan mittojen ja käyttötarpeiden mukaisesti. Valmistamme kaikki ratkaisumme Kaarinassa mittatilaustyönä lähes 30 vuoden kokemuksella.

Meille Suomen vaativat sääolosuhteet ovat tuttuja ja kaikissa ratkaisuissamme on huomioitu tuuli- ja lumikuormat. Tilan tiiveys varmistetaan lasitusten ympäri kiertävillä tiivisteillä ja limikynteliitoksilla. Asennamme myös vakiona aukon sisäpintaan vinoraot peittävät peitenauhat.

Avattavissa lasituksissa liimaamme lasit aina profiileihin kiinni, jolloin elementti on tukeva ja pitkäikäinen. Meillä myös tiivistenauhat ovat aina tyylikkäät ja viimeistelevät tuotteen. Liukuoviin tarjoamme vakiona sisältä lukittavan lukon. Seisomme aina työmme takana ja annammekin ratkaisuillemme kuuden vuoden takuun ja asennukselle kahden vuoden takuun.

Vision Liukulasit ovat varmatoimiset

Liukulasitukset antavat mahdollisuuden muokata tilaa helposti avoimesta suljetuksi. Olemme suunnitelleet Vision Liukulasitukset kestämään Suomen rankkoja sääolosuhteita. Lasikehyksemme ovat siroja, mutta erittäin tukevarakenteisia, eivätkä ne kolise tai taivu kovissakaan myrskyissä. Siksi Vision Liukulasit ovatkin oivallinen ratkaisu merenrannassa ja tuulisissa kohteissa.

Lasitukset voidaankin tehdä huoletta jopa 3 metrin korkuisiksi, jolloin ne soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin. Liukulasien jäykät puiterakenteet sekä älykäs liimaustekniikkamme sallivat ohuemman lasin käytön, jolloin suurtenkin ovien liikuttelu on vaivatonta ja kevyttä. Laakeroidut rullat lisäävät helppokäyttöisyyttä.

Juuri sellaiset kuin haluat mittatilaustyönä

Valmistamme myös Vision Liukulasitukset yksilöllisesti mittatilaustyönä. Suositeltava lamellikoko on alle 1500 x 3100 mm. Puitteet valmistamme jauhepolttomaalatusta alumiinista, jonka maalipinta on erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana. Liukulasituksessamme on aina mukana lukittavissa oleva integroitu lukkovedin. Asennamme myös halutessasi avainlukon. Avautumissuunta on myös valittavissa kohteen mukaan. Itse lasituksessa on mahdollista käyttää tavallista, karkaistua ja laminoitua turvalasia ja erilaisia pinnoitettuja säänkestäviä levyjä. Suosittelemme lämpimästi karkaistua selektiivilasia, jolla vähennetään huomattavasti lasin huurtumista. Viimeistele unelmiesi terassi verhoilla, integroiduilla hyttysverkoilla, lämmittimillä ja matoilla! Kysy erilaisista vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous terassilasituksesta

Profiilin väri*

Aukko
Leveys mm (B)
Korkeus mm (A)
Liukullasi / kiinteä
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Haluan myös tarjouksen asennuksesta*

KYSY HUIKEA MESSUTArJOUS!

Tarjous voimassa 9.2. – 25.2.

Syötä tiedot alle tai soita 040 825 2533