VISION SOLAR Aurinkokatto

Nyt meiltä, VISION SOLAR Aurinkokatto!

Täydellinen verkkoon kytkettävä aurinkosähköjärjestelmä. Järjestelmä tuottaa puhdasta sähköenergiaa suoraan rakennuksen sähköverkkoon.

Valmistamme lasikattoja, lasikaiteta sekä lasiseiniä, joissa Suomessa valmistettu aurinkokennosto lasin sisälle integroituna.

Pakettimme ovat täydellisiä verkkoon kytkettäviä aurinkosähköjärjestlmiä, joihin kuuluu aurinkopaneelit, invertteri, kytkentärasiat sekä muut tarvikkeet. Paneeleihin voidaan yhdistää myös muita paneeleja, jolloin saadaan isompi ja laajempi kokonaisuus.

Järjestelmän toimintaa voidaan seurata invertterin omasta näytöstä tai voidaan yhdistää tietokoneeseen, älypuhelimeen tai erillisnäyttöön.

Maksimi energiantuoton aikaansaamiseksi paketit on suunniteltu minimikustannuksin, kuitenkaan tinkimättä laadusta tai eliniästä.

Järjestelmä tuottaa suoraan 230 V vaihtosähköä rakennuksen sähköverkkoon, eli akustoa ei tarvita.

Voidaan kuitenkin käyttää myös akkutoimisena esim. mökkikäytössä jolloin se on loistava mahdollisuus sähköistää mökki jossa ei sähköjä ole.

Aurinkopaneeli valmistetaan piikennoista. Pii on toiseksi yleisin alkuaine maankuoressa ja sen pysyvin yhdiste on piidioksidi. Pii tuo aurinkopaneeliin sen metallisen kiillon ja sinertävän värisävyn. Kennot ovat puolijohteita ja kytketään aurinkopaneelissa sarjaan. Kennossa auringon valo muuttuu suoraan sähkövirraksi. Monikiteisen piikennon rakenteessa näkyvät yksittäiset piikiteet sekä kennon pinnalle juotetut johtimet, joiden avulla syntynyt sähkövirta saadaan johdettua ulkoiseen kuormaan. Piikide ei muuta olomuotoaan, mikä mahdollistaa sen, että aurinkopaneeli on huoltovapaa ja säilyttää tehokkuutensa vuosikymmenien ajan.

Soita ja kysy lisää, suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva VISION SOLAR paketti.

Sijoita tulevaisuuteen, valitse VISION SOLAR!